Pagina curenta: Pagina producatorului
CIPO SRL
CIPO SRLSocietatea CIPO cu sediul la Vaideeni judetul Valcea s-a infiintat in 1991 si are ca obiect de activitate producerea si comercializarea ambalajelor din material plastic si anume: Flacoane PET si Preforme PET. Societatea CIPO are un nou Punct de Lucru la Horezu, care este o fabrica moderna construita si dotata dupa standardele UE.

2015-10-29:    
Societatea noastra isi propune sa vina in fiecare an, cu produse noi pe piata . De aceea anul aceasta a achizitionat un nou utilaj, pentru productia de preforme tip lapte si transparente Ø 38 mm de :

- 28,5 gr.

- 35,5 gr.

- 36,5 gr.

Politica manageriala a S.C. CIPO S.R.L. este de a imbunatati continuu relatia cu beneficiarii si furnizorii pentru fabricarea produselor la o inalta calitate si competitivitate. Experienta noastra in tehnologia de suflare PET a facut sa devenim un partener de incredere pentru beneficiarii de PET-uri de pe piata romaneasca.

Ca urmare furnizam PET-uri pentru producatorii de ape minerale, plate, bauturi racoritoare, cat si pentru producatorii de lapte, incepand cu acest an suntem a doua firma producatoare de preforme de lapte.
In ceea ce priveste sistemul de calitate, firma noastra are implementate sistemele:
ISO 9001-2008, privind sistemul de management al calitatii si OHSAS 180001-2007, privind sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupational.
Planul de management al societatii a dus la dezvoltarea continua a productivitatii si la implementarea de programe de investitii, in prezent CIPO are o moderna linie de productie pentru preforme PET.

CONTACT
Adresa: Str. 1 Decembrie, Nr. 182 A, Vaideeni
Judet: Valcea
Telefon: 0 250 861 486
E_mail:
Website: http://www.cipo.ro/