Pagina curenta: Pagina producatorului
Hranipex Srl
Hranipex SrlHranipex este cel mai important producator si distribuitor de canturi pentru mobila din Europa Centrala si de Est. Portofoliul companiei cuprinde pe langa cea mai diversificata colectie de canturi pentru mobila, adezivi cat si agenti pentru curatare recomandati in procesul de finisare.

Compania Hranipex a fost fondata in anul 1993, si se afla intr-o permanenta dezvoltare, evoluand astfel in ceea ce reprezinta in momentul actual. Hranipex este prezenta atat pe piata din Cehia, tara de origine, cat si in Germania, Marea Britanie, Franta, Austria, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Lituania, Ukraina, Belarus, dar si prin partenerii sai din restul Europei.

Hranipex Srl Romania a luat nastere in anul 2007 avand ca baza criterii solide cum ar fi: profesionalism, calitate, rapiditate si siguranta.

2015-10-28:     Îmbinare fixă instantanee
Aveti nevoie sa imbinati in mod simplu si calitativ doua piese plane sau sa efectuati rapid o reparatie? Nu va temeti sa utilizati o banda dublu adeziva. Chiar daca scepticii sau sustinatorii procedeelor traditionale de lipire se asteapta ca imbinare sa nu fie suficient de buna, rezultatele testelor de laborator si practica demonstreaza contrariul.CONTACT
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 226 H, Popesti Leordeni
Judet: Ilfov
Telefon: 0 751 263 311
E_mail: hranipex [at] hranipex.ro
Website: http://www.hranipex.ro