Pagina curenta: Pagina producatorului
Fineda S.R.L.
Fineda S.R.L.Timpul petrecut in bucatarie nu trebuie sa fie o corvoada pentru nimeni. Daca asociati gatitul cu distractia si relaxarea alaturi de familia dumneavoastra, puteti transforma fiecare moment petrecut in bucatarie intr-o experienta minunata. Un mobilier rezistent si ingenios compartimentat sporeste calitatea timpului petrecut in bucatarie. Pentru noi, rezistenta mobilierului de bucatarie este prioritara si, astfel, producem intotdeauna mobila care sa faca fata cu brio oricarei idei care se naste in bucataria dumneavoastra. La prima vedere, mobila de bucatarie Fineda nu pare cu mult diferita de alte varinate oferite pe piata de mobilier, insa detaliile fac diferenta. Odata ce ati intrat in contact cu mobila produsa de noi, veti intelege de ce suntem diferiti. Veti descoperi sertare ultra-rezistente (suporta pana la 50 de kilograme), care se deschid printr-o simpla atingere, usi care rezista mult mai mult (suntem singurii care folosim balamale cu dibluri de plastic pentru ca PAL*-ul sa nu se macine), rafturi pregatite sa sustina greutati mari si suprafete extrem de rezistente la diferentele de temperatura si umiditate (recomandam MDF*). Compartimentarea ingenioasa este o alta caracteristica a mobilierului nostru. Fiecare element care alcatuieste mobila de bucatarie are un rol bine stabilit si o functionalitate sporita. Veti avea dulapuri ordonate si o bucatarie bine organizata!

Alegeti Fineda! Veti fi placut surprinsi sa constatati ca mobila va "imbatrani" frumos alaturi de dumneavostra! *PAL-ul este unul dintre cele mai cunoscute materiale folosite pentru confectionarea mobilierului. Placile de PAL sunt obtinute prin presarea rumegusului amestecat cu clei. Densitatea este cea care ofera PAL-ului rezistenta in exploatare. Placile de PAL au diferite grosimi si culori, astfel aveti optiuni multiple in alegerea materialului din care urmeaza sa fie fabricata mobilia dumneavoastra.

*Denumirea intreaga a MDF este Medium Density Fibreboard (placa fibrolemnoasa cu densitate medie). Placa de tip MDF este realizata din rumegus tocat, amestecat cu un clei special si apoi presat. Marele avantaj al placii MDF este ca marginile fronturilor pot fi rotunjite. Acest lucru ofera un aspect mult mai placut mobilierului si elimina necesitatea cantului care se aplica la PAL-ul melaminat. MDF-ului este recomandat pentru fabricarea mobilierului de bucatarie deoarece rezista mult mai bine la diferentele de temperatura.

2018-11-10:     Bucatarii
Bucatariile Fineda ofera un spatiu util, functional si modern in care iti poti petrece o parte din timp alaturi de familie. Bucuria prepararii hranei se imbina cu cea a meselor in familie intr-un ambient primitor.CONTACT
Adresa: Str. Stefan cel Mare Nr. 35A, Medgidia
Judet: Constanta
Telefon: 0788 326 575
E_mail: office [at] fineda.ro
Website: http://www.fineda.ro