Pagina curenta: Pagina producatorului
RINOPROFIL SRL
RINOPROFIL SRLSuntem o companie aflata in plina dezvoltare. Compania RINOPROFIL isi desfasoara activitatea de la sediul sau (birou + depozit,) aflat in localitatea Marginea jud. Suceava.

SC.RINOPROFIL.SRL are ca obiect de activitate ,colectarea, sortarea si reciclarea materialelor refolosibile. Initiativa ECO si tehnologia permit reintroducerea acestora in produse reutilizabile moderne "ECO PARDOSELI ELASTICE".

Noua tendinta in dezvoltarea fabricii o constituie modernizarea si reamenajarea spatiului de productie intr-un mod cat mai eficient din punct de vedere economic. Aplicand cu consecventa tehnologii noi, cautand sa satisfacem exigentele clientilor prin controlul constant al procesului de productie si respectand termenele de livrare si executie a reperelor, a reusii in scurt timp sa se impuna pe piata furnizorilor de repere de cauciuc presate si profilate din tara si sa-si construiasca propria imagine.

RINOPROFIL executa "ECO PARDOSELI ELASTICE" de cea mai buna calitate,la cele mai avantajoase preturi, servind clientii cu promptitudine, profesionalism si eficienta.CONTACT
Adresa: Horodnic De Sus, Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0756 / 95 78 57; 0742 / 14 78
E_mail: office[at]rinoprofil.ro
Website: http://rinoprofil.ro