Pagina curenta: Pagina producatorului
Reflux SRL
Reflux SRLCompania Reflux a demarat activitatea in domeniul productiei de materiale de constructii din PVC in Piatra Neamt in anul 1998. Astazi activitatea companiei se desfasoara pe o suprafata de 10000 m², suprafata ce contine spatii de productie si depozitare, birouri, locatie pentru parcul auto. Investitiile de peste 2 milioane de euro, realizate incepand cu anul 2005, in utilaje tehnologice de extrudat, ambalat, vopsit, foliat, parcul auto si celelalte facilitati logistice, au facut din Reflux unul dintre cei mai puternici producatori de lambriu PVC din Romania.

Compania Reflux produce lambriu PVC, gard PVC, furtun PVC, profile faianta si gresie, accesorii din PVC, teava din PVC pentru canalizare atat pentru piata din Romania cat si pentru export, fiind prezenti pana in prezent pe pietele din Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina. De asemenea comercializam utilaje de foliat termotransfer si folie termotransfer cu diferite aplicatii in industria materialelor de constructii.

Compania Reflux s-a dezvoltat continuu, reusind sa ajungem la o capacitate de productie anuala de lambriu PVC de 2,5 milioane m², un numar mediu de angajati de 25 persoane si o medie a cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani de 1,47 milioane euro.

In anul 2008 Reflux a deschis o noua fabrica in Republica Moldova printr-o investitie de peste 0,7 milioane euro, avand o capacitate de productie de peste 2 milioane m² anual.

Reflux detine din anul 2008 si certificarea ISO 9001:2000 eliberata de catre TÜV Rheinland Romania, iar din 2009 Agrementul Tehnic eliberat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei prin INCERC.CONTACT
Adresa: sat Turturesti, comuna Girov
Judet: Neamt
Telefon: 0726 167506
E_mail: office[at]lambriupvc.ro
Website: http://www.reflux-construct.ro