Pagina curenta: Pagina producatorului
Pion Impex
Pion ImpexDaca punem la un loc 1000 de gospodine si o reteta vor rezulta 1000 de versiuni ale retetei, insa doar una va avea acel gust desavarsit si o aroma ce creeaza dependenta. Care este secretul ? In fiecare preparat se reflecta placerea cu care gospodina a mixat ingredientele, se reflecta sufletul frumos al acesteia si dragostea pentru cei care-i gusta prajiturile. Acest secret este detinut si de "gospodina" care a creat produsele Pion Impex.

Pentru Pion Impex, totul a inceput in anul 1991, la Targu Mures intr-o camaruta de marimea uni garaj, cu un mixer ce trebuia reparat lunar pentru a putea face fata volumului de lucru in continua crestere si cu un cuptor ce primea doar trei foi. Atat productia, cat si distributia produselor la magazinele din imprejurimi era efectuata de fondatori.

Lucrurile au evoluat intre timp de la spatiul mic, dotat cu mixer la o hala dimensionata corespunzator, dotat cu utilaje profesionale in care lucreaza peste 50 de oameni datorita aprecierii constant in crestere a produselor, iar distributia a evoluat de la magazinele invecinate la supermarketuri si hipermarketuri.

"ASTA ESTE CEEA CE NUMIM NOI POVESTE DE SUCCES !"

Pe langa utilizarea ingredientelor naturale, la fabricarea prajiturilor Pion Impex folosim metodele traditionale ardelenesti la amestecarea ingredientelor, framantarea aluatului, dospirea si coacerea acestuia la temperatura potrivita.

Toate produsele Pion Impex sunt verificate riguros din punct de vedere al calitatii pentru a corespunde atat normelor cat si asteptarilor consumatorilor pentru a nu-i dezamagi. Verificarile pornesc de la achizitionarea ingredientelor, continua cu respectarea cu strictete a retetei, atat din punct de vedere al cantitatilor, cat si al metodologiei de preparare si se finalizeaza cu inspectia finala a produsului rezultat, practic fiecare etapa este atent supravegheata.

Ambalarea produselor finite se realizeaza cu instalatii automatizate de ultima generatie care asigura un inalt grad de securitate.PRODUSE

Prajitura "Crispy"

Prajitura "Crispy" a fost creata special pentru cei care iubesc sa "rontaie" ceva crocant care se sfarma cu putin zgomot intre dinti.

Ingrediente:
faina, lapte, etc.

Mod de ambalare:
individual 42g, grupate in folii de 10 bucati si apoi 20 folii intr-un box.

Prajiturica Dulcele meu

Prajiturica "Dulcele meu" se adreseaza celor care au mereu pofta de ceva dulce, aceasta putandu-se strecura cu usurinta in orice buzunar pentru a indeplini pofta de "ceva dulce".

Ingrediente:
faina, lapte, etc.

Mod de ambalare:
individual 38g, grupate in cutii de 40 bucati si apoi 120 cutii intr-un palet.CONTACT
Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 41, Medias
Judet: Sibiu
Telefon: 0269 806 837
E_mail: office [at] pionimpex.ro
Website: http://www.pionimpex.ro