Pagina curenta: Pagina producatorului
Alcam International
Alcam InternationalSC Alcam International este o companie tanara care-si propune sa fie foarte receptive la tendintele pietei si cerintele clientilor. Cu o puternica orientare catre client si cerintele acestuia compania isi propune sa creeze pe piata imaginea ’’totul este posibil’’.

In functie de cerintele clientilor, prin idei si solutii comune putem crea, dezvolta, inova.

SC Alcam International are ca valori de baza calitatea produselor, cresterea gradului de satisfactie a clientilor, responsabilitatea fata de parteneri, angajati si mediul inconjurator.PRODUSE

Perna Aero Memory 50x60 Verde-Bambus

Perfecta pentru durerile de gat și spate
Conceputa special pentru cei cu probleme cervicale, perna Aero Memory 50x60 Verde are o umplutura speciala de fulgi de spuma memory și fibra de bambus. Fulgii de memory se muleaza pe forma capului și gatului asigurand o distributie corecta a greutatii de-a lungul vertebrelor și relaxeaza mușchii incordați ai gatului și spatelui. Este alegerea perfecta pentru cei care dorm pe lateral sau pe spate. Husa din țesatura de bambus matlasata cu vata de bambus 100% confera temperatura optima in timpul somnului. In plus, banda Aero 3D asigura ventilația corespunzatoare in timpul somnului. Fabricat in Romania.
•Țesatura: Bambus 100% matlasat cu vata de bambus 100%
•Umplutura: mix de fulgi din spuma Memory și fibra de bambus 100%

Pret: 129 Lei


CONTACT
Adresa: Strada Ghetu Anghel nr. 1 (in incinta Comat Electro) sector 3 Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/256.11.15 0720.110.044
E_mail: office[at]alcam.ro
Website: http://www.alcam.ro