Pagina curenta: Pagina producatorului
SPECIAL TEHNIC SOLUTIONS
SPECIAL TEHNIC SOLUTIONSExecutam aparate si utilaje, in productie unicat sau serie mica, proiectate si adaptate la necesitatile fiecarui beneficiar in parte. Accesoriile cu care sunt dotate aceste aparate raspund cerintelor tehnologiilor de fabricatie ale beneficiarului fiind "personalizate" conform individualitatii fiecarui proces tehnologic.

Ne place sa credem ca suntem un partener de nadejde al celor ce prepara, ambaleaza si proceseaza produse chimice, cosmetice, suplimente alimentare, plante, nuga, salam de biscuiti etc. Si asta pentru ca, pe langa utilaje adaptate tehnologiei si bugetului beneficiarului va stam la dispozitie si cu consultanta in domeniu, iar partenerii nostri pe care ii gasiti in sectiunea link-uri va pot oferi piese, subansamble de calitate: cauciuc, pneumatica, electrica-electronica, inox.

Putem executa lucrari de prelucrare prin aschiere, sudura, lacatuserie la specificatia dvs. Totodata va putem oferi piese, garnituri din cauciuc special sau obisnuit gratie parteneriatului trainic pe care il avem cu un producator de top in domeniu.CONTACT
Adresa: Str. Satelitului nr.15, sector 3, Bucureşti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0744343688, 0744343682
E_mail: office [at] remeco.ro
Website: http://www.remeco.ro