Pagina curenta: Pagina producatorului
Furnir SRL
Furnir SRLFurnir estetic, cherestea si lemn profilat sau lemn pentru terase ori termotratat: cu unitatea de productie moderna din romania, grupul frischeis stabileste noi puncte de referinta in privinta calitatii si deschide noi cai in sfera serviciilor pentru clienti.


O FABRICA SE INDREAPTA SPRE LEMN


Locatia productiei este bine aleasa: In Brasov (Kronstadt) J.F FURNIR se regaseste, prin excelenta sa pozitionare geo-economica, intr-un imens tinut de foioase si conifere. Indiferent ca este vorba despre Stejar, Fag, Fag cu inima, Paltin, Cires, Frasin Alb, Frasin cu inima sau rasinoase, materialul brut destinat productiei de furnir estetic, cherestea sau lemn pentru terase, se gaseste in Romania in cantitati generoase.

In depozitul de bustean, cu o suprafata de 10.000 m², se regasesc busteni din aproape fiecare specie si calitate, in principal din Europa,dar si Africa, Asia si America de Sud. Specialistii nostri preiau anual in jur de 30.000 m3 de lemn rotund din cele mai nobile esente, ce urmeaza a fi procesati in functie de comenzi.

GATER DE INALTA PERFORMANTA, CA PIESA TEHNICA CENTRALA
Inaugurata in anul 2007, productia de cherestea si furnir estetic a J.F.Furnir, companie apartinand Grupului Frischeis Austria, este dotata in fiecare zona de productie cu instalatii tehnice ultramoderne. Din recent inaugurata Camera de Termotratare, prin utilizarea celor mai moderne metode, rezulta elemente din specii diferite, modificate termic, ce se transfera direct in productia de Lemn Profilat si Lemn pentru Terase. La inceputul procesului de productie, in fabrica, se remarca piesa centrala, ultramoderna - Gaterul de la Bongioanni(„1600“). Anual sunt prelucrati aici 30.000 m³ de lemn rotund ce ajung dupa spintecare direct in productia de furnir estetic sau cherestea a fabricii din Brasov.CONTACT
Adresa: Sos. Cristianului 46 RO-500053 Brasov
Judet: Brasov
Telefon: +40/(0)268 406 700 | F: +40/(0)268 406 745
E_mail: office [at] jffurnir.com
Website: http://www.jffurnir.com/ro