Pagina curenta: Pagina producatorului
STIALMET SRL
STIALMET SRLSC. STIALMET SRL este infiintata in anul 1998, avand ca principal obiect de activitate producerea si montarea de tamplarie din PVC si aluminiu cu geam termoizolant. De asemenea producem si comercializam o serie de accesorii pentru tamplarie: plase contra insectelor, glafuri ferestre, rulouri exterioare, jaluzele orizontale si verticale.
SC. STIALMET SRL este singurul producator de usi si ferestre din profile PVC, marca REHAU din judetul Galati.
Societatea noastra colaboreaza in sistem de parteneriat cu diversi dealeri, montatori, antreprenori, firme de constructii din Galati, Braila, Constanta si Bucuresti.
Dispunem de o linie de productie moderna, toata productia fiind optimizata cu ajutorul celor mai performante softuri in domeniu.
Prelucrarea materialelor, in timpul executiei tamplariei termoizolante, se realizeaza de personal calificat si cu utilaje profesionale indicate de fabricantul sistemului, cu respectarea in detaliu a tehnologiilor, nefiind permise prelucrari manuale sau utilaje improvizate care pot determina diminuarea calitatii produselor. Cum in centrul preocuparilor noastre se afla in permanenta satisfacerea cererii clientului, cautam intotdeauna sa oferim solutii adaptate fiecarei cerinte in parte.CONTACT
Adresa: Str. Cluj, Nr. 20, Bl. D6, Ap. 69, Galati
Judet: Galati
Telefon: 0236.31.00.15 / 0752.133058
E_mail: fabrica [at] stialmet.ro
Website: http://www.stialmet.ro