Pagina curenta: Pagina producatorului
Industrial MB Plus SRL
Industrial MB Plus SRLIndustrial MB Plus SRL a luat fiinta in anul 2007 ca membra a unui grup de companii care activeaza in mai multe domenii de productie, cum ar fi: piese auto, reciclare - productie de hartie, productie de scule si unelte pentru industria de constructii.
O data cu desprinderea din grup in anul 2011, compania a demarat un nou proiect de productie de tevi din PVC- U multistrat pentru instalatii (retele) exterioare de canalizare.
OFERTE, PROMOTII
Ţevile produse de firma INDUSTRIAL MB PLUS sunt de tip multistrat pentru canalizare şi sunt realizate din policlorură de vinil neplastifiată (PVC-U), la care se adaugă stabilizatori, material de umplutură, aditivi, agent de expandare şi coloranţi, prin procedeul de coextrudare continuă sub formă de tub a materiei prime în stare topită, urmată de calibrarea şi răcirea ţevii.
După răcire urmează tăierea la lungimea standard, la unul dintre capete se prelucrează materialul sub formă de mufă şi sanfren la celălalt capăt. Principiul de îmbinare a ţevilor este cu mufă şi garnitură din elastomer. Ţevile din PVC-U multistrat (miez expandat între două straturi compacte) au suprafeţele (interioară şi exterioară) netede.

CONTACT
Adresa: Sos. Bucuresti-Pitesti, KM 110, Platforma IATSA - Stefanesti
Judet: Arges
Telefon: Răzvan Nicolae - Tel: 0723.700.710
E_mail: razvan.nicolae [at] rubiktube.ro
Website: http://www.rubiktube.ro