Pagina curenta: Pagina producatorului
ETITECH SRL
ETITECH SRLpersonalizare etichetePRODUSE

Etichete textile imprimate color

Imprimam etichete textile personalizate pe suport de resina si saten, pentru imbracaminte si incaltaminte: etichete cu marca produsului, compozitia materialului.
- etichete textile de compozitie,
- etichete textile de marime,
- etichete textile tip LOGO,
- etichete textile cod de bare.
www.etitex.ro
O77O 4O 3O 2O

Pret: 0.1 Lei

sigilii, etichete securitate

Creatie si productie sigiliile de garantie distructibile.
Sigiliile sunt folosite pentru echipamente electronice, electrocasnice, echipamente pentru inchirieri, calculatoare, telefoane mobile, laptop-uri, pentru a preveni accesul nedorit.
Sigiliile distructibile nu pot fi mutate pe un alt produs fara ca manipularea respectiva sa fie evidenta. Aceste sigilii pot fi aplicate pe marginile carcaselor echipamentelor si pe alte puncte de acces al acestora.
www.etichetetehnice.ro
O77O 4O 3O 2O

Pret: 0.1 Lei

etichete personalizate

Imprimam in tiraje mici, medii si mari etichete autoadezive in rola cu descrierea produselor, traduceri, compozitie, coduri de bare, marca produsului etc... pe hartie, material sintetic si/sau textil.
Contact: ETITECH srl - www.etichetetehnice.ro - O77O 4O 3O 2O - info@etichetetehnice.ro

Pret: 0.1 Lei
Creatie si productie etichete autoadezive personalizate. Etichete industriale, coduri de bare in serie, durabile pentru produse comerciale.
Imprimam etichete personalizate textile pentru imbracaminte si incaltaminte: etichete cu marca produsului, compozitia materialului. Etichete din saten, poliamida, nylon alb etc

CONTACT
Adresa: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0770403020
E_mail: info [at] etitex.ro
Website: https://www.etitex.ro