Pagina curenta: Pagina producatorului
WATTROM
WATTROMTritech Group, producator de panouri fotovoltaice monocristaline și policristaline cu eficiența ridicata, a investit in anul 2015 in construirea unei fabrici moderne. Localizata in Ovidiu, județul Constanța, fabrica ofera avantajul strategic de a se situa in proximitatea Autostrazii A4 și Portului Constanța.

Dotarea fabricii cu utilaje de producție profesionale asigura calitatea superioara a panourilor fotovoltaice manufacturate. Achiziționarea și utilizarea echipamentelor de producție de ultima generație reprezinta pentru clienții noștri cele mai bune garanții ca oferim panouri fotovoltace de inalta eficiența.

Linia de producție performanta, semi-automata a fost achiziționata de la un producator specializat la nivel mondial in procesul de producție al panourilor fotovoltaice. Acest lucru a permis instalarea unui flux tehnologic performant, care utilizeaza tehnologii de top și respecta cele mai recente norme tehnice și ecologice de fabricație in concordanța cu exigențele actuale ale pieței.

Panourile fotovoltaice fabricate de Tritech Group sunt inregistrate și comercializate sub brandul Wattrom. In funcție de solicitarile clienților, se pot livra atat panouri fotovoltaice monocristaline și policristaline de dimensiuni și randamente diferite.CONTACT
Adresa: Str. Poporului 27, Constanța, 900604
Judet: Constanta
Telefon: +4 0241 582 242
E_mail: sales[at]wattrom.com
Website: https://www.wattrom.com/