Pagina curenta: Pagina producatorului
Somaco
SomacoSomaco este unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton utilizate in domeniul infrastructurii rutiere, electrice si de apa canal, precum si al constructiei centrelor comerciale, logistice sau de productie din tara. De asemenea, Somaco este cel mai renumit producator de beton celular autoclavizat (BCA) din Moldova.

Detine 6 fabrici (Adjud, Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), care asigura o acoperire nationala a proiectelor de constructii. Portofoliul de produse Somaco reuneste sistemul de zidarie si termoizolatie din BCA (fabricat la Adjud) si gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie (fabricate la Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), infrastructura electrica (fabricate la Buzau) si rutiera (fabricate la Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), pentru sisteme de canalizare din beton (fabricate la Roman).

In ultimii ani, Somaco a investit peste 21 milioane de Euro pentru extinderea capacitatii de productie si a gamei de produse, pentru retehnologizare si instruirea personalului, fiind unul dintre cei mai dinamici investitori de pe piata materialelor de constructii.CONTACT
Adresa: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, sector 1
Judet: Bucuresti
Telefon: 031 425 45 77
E_mail:
Website: https://www.somaco.ro