Pagina curenta: Pagina producatorului
Bătrânu Sas
Bătrânu SasIn 2012 a fost deschis primul magazin Batranu' Sas, in Piața Cibin din Sibiu. Inca de la inceput, mezelurile au fost produse in propria carmangerie, situata tot in Sibiu, pe Șos. Alba Iulia nr. 71. Pe parcursul ultimilor am mai deschis inca patru magazine, toate in Sibiu. In continuare, mezelurile sunt produse in carmangerie proprie din Sibiu.

Echipa Batranu' Sas

Noi, Adrian Munteanu și Andrei Dragan Raduleț, ne-am asociat cu gandul de a aduce pe piața mezeluri de cea mai buna calitate, produse dupa principii clasice, adica sa foloseasca doar carne adevarata, fara inlocuitori sau alte prostii menite sa induca in eroare clienții. Nu urmarim un profit rapid, obținut din rabat facut de la calitate, ci avem o persepctiva pe termen lung, in care clienții vor aprecia calitatea și vor fi dispuși sa cumpere de la noi, fara sa mai puna prețul pe primul loc. Aceasta perspectiva s-a dovedit a fi de succes și ne bucuram sa vedem ca activitatea a crescut constant, de la an la an.

Tinerețea noastra ne ofera un avantaj in ceea ce privește modul in care privim lumea și cum o ințelegem, așa cum este ea in secolul 21. Apreciem ca un lucru bine facut necesita pe langa bunele intenții și experiența și know-how, de aceea am strans o echipa in jurul nostru, care are experiența combinata in domeniul mezelurilor de peste 60 ani! Membrii echipei noastre din carmangerie sunt conduși de Ing. alim. Boicean Elisabeta.

Pentru ca toate produsele sa fie proaspete și sa ajunga cat mai repede la magazine și la Dumneavoastra, echipa noastra de logistica lucreaza zi de zi inca de la 7 dimineața, fiind condusa de Gina Candea.

Filosofia Batranu' Sas

La Batranu' Sas facem mezeluri moderne, de calitate, fara inlocuitori de carne, cu accent pe gustul bun al acestora. Rețetele le dezvoltam in casa imbinand vechiul cu noul, incercand sa facem lucrurile altfel și mai bine. Le oferim consumatorilor care pun gustul și calitatea inaintea prețului, produse deosebite, de aceea și ingredientele folosite sunt de calitate superioara. Dorim sa ne aducem aportul atat in dezvoltarea persoanelor implicate, cat și la sprijinirea comunitații prin acțiuni cu caracter social-educativ.CONTACT
Adresa: Carmangerie: Sibiu, Sos. Alba Iulia 71, Pav. B
Judet: Sibiu
Telefon: 0269227761
E_mail:
Website: https://batranusas.ro