Pagina curenta: Pagina producatorului
Romanian Art & Craft
Romanian Art & CraftTotul a inceput de la o simpla idee – promovarea spatiului romanesc prin produse traditionale, dar si creative. Prin creativitate am reusit sa imbinam modernul cu traditionalul si sa realizam produse care promoveaza universul romanesc.

In februarie 2003 am deschis primul magazin chiar pe Aeroportul International Henri Coanda. Asa am ajuns sa ne implinim visul de a promova Romania direct turistilor straini si romanilor, care urmau sa ne fie “ambasadori” peste hotare. Tuturor le-am oferit ocazia de a lua ceva romanesc cu ei – o farfurie de la Horezu, o ie sau un simplu magnet - pentru a le aminti de Romania sau pentru a le darui celor dragi.

Dupa 10 ani am reusit sa ne triplam suprafata magazinului, semn ca lumea ne aprecia produsele, dar si modul de prezentare. Nu am vrut sa ne oprim aici, asa ca am continuat sa ne extindem si in Sibiu si Targu Mures tot in incinta aeroporturilor. Credem noi ca acolo ne sta cel mai bine, langa turistii si “ambasadorii” nostri romani.
Echipa noastra s-a marit si ea de la an la an si am ajuns sa fim o familie adevarata, cu bune si rele. Am avut parte de multe momente frumoase si fericite, dar si de greutati. Desi suntem impartiti in mai multe orase, incercam sa ne vedem cu totii cat mai des pentru a ne putea bucura de realizarile noastre.

Daca la inceput ne bazam in mare parte pe produse cumparate de la alti furnizori, cu timpul am inceput sa ne cream propriile produse dupa design-ul nostru original. Asa a luat nastere Vladut, urmasul temutului Conte Dracula. Cu el ne mandrim peste tot si il consideram copilul familiei noastre, Art&Craft. Vladut are biscuiti, turta dulce, caramele, prune in ciocolata si multe alte produse pentru copii, dar si pentru adulti.CONTACT
Adresa: Ardealului Nr. 9, Otopeni
Judet: Ilfov
Telefon: +40 730 711 728
E_mail:
Website: https://www.artandcraft.ro