Pagina curenta: Pagina producatorului
ASAM PARTS
ASAM PARTSCu o traditie inca din 1924, ASAM este unul dintre marii producatori din Romania, activitatea sa principala fiind productia de piese si subansamble auto si industriale. Prin traditie ASAM S.A. este orientat spre cercetare si inovatie, avand un portofoliu consistent de brevete si inventii. Aceasta preocupare exista si astazi continuand traditia. Datorita acestui fapt portofoliul de produse si capacitatile de productie sunt permanent adaptate cererilor interne si pentru export tot mai mari si mai complexe.

Oferta companiei se orienteaza catre componente auto, consumabile, piese schimb pentru autoturisme si autocamioane, destinate atat pietei interne, cat si exportului. Gama principala de produse variaza de la discuri de frana ventilate si neventilate, capete de bara, bielete de directie, butuci roata, tamburi si kit-uri de ambreiaj, pana la dispozitive de remorcare (inchizatoare, carlige de remorcare). Cu o experienta de peste 35 ani in acest domeniu precum si cu sistemul integrat de productie care contine atat sectoare primare cat si secundare, sunt executate conform cerintelor clientilor atat piese brut forjate si turnate, dar si repere finite si ansamble. Garantia produselor in acest domeniu este certificata de ISO TS 16949 inca din 2007.

ASAM dispune de o linie moderna de turnare cu formare automata si cuptoare de inductie performante cu atmosfera controlata. Este cea mai mare turnatorie de profil din Moldova, avand o capacitate de turnare de 10 tone pe schimb. Laboratoarele ASAM sunt specializate in alaize chimice, metrologie si incercari mecanice, analize spectrale pentru oteluri turnate si metale, analize metalografice, teste mecanice, masurari ale duritatii. Laboratoarele ASAM sunt acreditate RENAR. Forja ASAM este dotata cu prese de mare putere, de la 400 pana la 1000 de tone, si o maxi presa de 10.000 de tone forta. Aceste dotari au permis asimilarea in fabricatie a unor piese fortate extrem de complexe. Matritele utilizate in procesele de forjare sunt proiectate si executate de specialistii ASAM in sectie proprie de SDV. Sectia forja dispune de doua cuptoare de capacitate medie cu atmosfera controlata- asigurand incalzirea optima a semifabricatului si o calitate superioara a reperelor forjate.

Cu o experienta de aproape 100 ani in industrie, strategia companiei se bazeaza pe o serie de valori ce ghideaza fiecare decizie de afaceri:

Respectul fata de parteneri
Noi standarde de calitate
Portofoliu variat de produse
Formarea continua a angajatilorCONTACT
Adresa: Calea Chişinăului Street, No. 32, Iaşi - 700180
Judet: Iasi
Telefon: +40 232 273.443
E_mail:
Website: http://www.asamromania.ro/ro