Pagina curenta: Pagina producatorului
Norvinia SRL
Norvinia SRLAvem in spate o echipa cu mulți ani de experiența, care participa constant la cursuri de perfecționare și seminarii la cei mai mari producatori de materiale pentru mobilier din Europa, pentru a acumula cele mai bune cunoștiințe in vederea transpunerii in practica a dorințelor clienților noștri.
De asemenea, știm ca fara investiții masive constante in tehnologii și mașini de ultima generație nu poți atinge acel nivel de perfecțiune pe care il urmarești. Tocmai de aceea suntem la curent cu cele mai noi soluții tehnologice care apar pe piața, indiferent daca vorbim despre utilaje revoluționare sau materiale inovative, pentru ca sa putem oferi clientului cele mai bune soluții, special adaptate nevoilor sale.
Amenajarile noastre și mobilierul care a ieșit din mana echipei Norvinia a atras atenția unor clienți foarte importanți, din țara și din strainatate. Și putem oferi aici doar cateva nume, ca Preh, Rolem, Continental, Nestle, Pepsi, Dacia sau Vodafone, care și-au pus toata increderea in noi și nu au fost dezamagiți.
Și pe plan extern incepem sa devenim un jucator important, mai ales pe piețele din Olanda, Franța și Germania.
Suntem specializați pe orice tip de mobilier, pentru casa, pentru birou, pentru spații comerciale, pentru instituții sau magazine. Folosim cele mai inovative materiale existente pe piața, precum Hi-Macs, Corian, Staron, Kerrock, Fenix sau Krion, pe care le prelucram cu mașini de ultima generație, garantand un produs final exact cum și-a imaginat clientul. In plus, lucram cu nume mari de furnizori, ca Renolit, Hafele, Kessebohmer, Blum, Hettich, Egger, Tehnistone, Cimstone, Silestone, Lapitec sau Laminam pentru ca utilizatorul final sa beneficieze de ce e mai bun.CONTACT
Adresa: str. Henri Coanda nr. 21 (in spatele Mall Coresi, dupa Bilka), Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0723 515 677
E_mail:
Website: https://www.norvinia.ro